Coaching Teams en Ondernemers

Onze missie in coaching is om iedereen zijn of haar passie te laten ontdekken en in de eigen kracht te laten functioneren bijdragend aan de algehele team spirit.

Dit levert gelukkigere en gezondere teamleden op en motiveert het bereiken van gezamenlijke doelen en optimaliseert samenwerking in een gelijkwaardige relatie.

Wij coachen teams en assisteren bij proces veranderingen, zoals bijvoorbeeld bij de introductie van Agile (scrum) werken. Ook coachen wij ondernemers (Business coaching) in hun weg naar succes.

Onze coaches hebben een achtergrond in NLP, jarenlange hands-on ervaring in het bedrijfsleven en zijn daarmee expert op dit gebied. Met een uitgebreide kring van coach-collega’s vinden we antwoorden op jouw specifieke coach vraag. Boven alles staat bij ons samenwerking centraal en zo vullen we elkaar aan tot we bereiken wat jij nodig hebt.


Bel nu: 088 - 2327 000 of mail je vraag naar office@BearCrowd.nl

Ondernemer: Behaal jouw doelen simpel en snel

Pak als ondernemer nu jouw uitdagingen aan en wij staan je graag ter zijde!
We nemen samen jouw doelen onder de loep, we maken een plan zodat je zelfverzekerd de uitdaging aan kunt gaan.

Klaar met stress? Piekeren? Wakker liggen?
Kom nu in actie en neem contact op voor een vrijblijvende intake of kennismaking..


Bel nu: 088 - 2327 000 of mail je vraag naar office@BearCrowd.nl

Team: Verbeter de Team-Spirit en bereik jullie Flow

Pak als team nu jullie uitdagingen aan en verbeter jullie samenwerking, processen. Inventariseer de verbeter gebieden, werk samen en verbeter totdat jullie jullie Flow bereiken!.

Klaar met stress? Olifanten in de kamer waarover niet wordt gesproken? Klaar om jullie flow te vinden?
Kom nu in actie en neem contact op voor een vrijblijvende intake of kennismaking.


Bel nu: 088 - 2327 000 of mail je vraag naar office@BearCrowd.nl

Waarom coaching?

Wij zijn gespecialiseerd in het coachen van teams en van ondernemers.

Veel mensen worstelen met verschillende vragen en onderwerpen zoals:

 • Vinden van de juiste balans tussen werk en privé
 • Maken en volgen van jouw ondernemingsplan
 • Opzetten van een schaalbaar bedrijfs- en verdienmodel
 • Organisatie en automatiseren van processen
 • Opbouwen van een gemotiveerd team
 • Pak het leiderschap in ontwikkel jouw eigen stijl van leidinggeven
 • Leer delegeren en uitbesteden
 • Coachen en begeleiden van jouw medewerkers
 • Aantrekken en behouden van de juiste klanten
 • Financieren van jouw activiteiten
 • Sluiten van samenwerkingscontracten
 • Opzetten en onderhouden van zakelijke contacten zoals dienstverleners, leveranciers en klanten
 • Keuze en opzetten van een goede juridische structuur
 • Prioriteren van de dagelijkse activiteiten

Teams

Teams ondergaan keer op keer veranderingen. Een opstartend team gaat vrijwel altijd door de verschillende teamfasen heen (Forming, Storming, Norming, Performing). Een goed werkend team (performing) dat met een team wijziging te maken krijgt moet vaak de cyclus opnieuw doorlopen. Dit kan het gevolg zin van een verlatend teamlid, maar ook een groeiend team krijgt hier vaak mee te maken.
Een coach kan helpen om deze fasen goed en in gedegen tempo te doorlopen.

Ondernemers

Ondernemen is zeer veelzijdig, en terwijl jij of jullie er de beste draai aan geven kan een coach helpen de gestelde doelen succesvol te behalen, terwijl je oog houdt voor aspecten zoals het bedrijfskundige, organisatorische, communicatieve en juridische deel van jouw onderneming.

Ook aanmoediging door een coach is essentieel om jouw focus en motivatie te bewaren, ook als het even niet mee zit. Samen met jouw coach stel je jouw doelen bij, of stuur je via een andere route naar het beoogde doel En als het nodig is, acteert de coach als het figuurlijke motivatie houtje zodat jij jouw eigen doelstellingen bereikt met onze welgemeende aanmoediging.

Hoe helpt een coach?

Een coach houdt je een spiegel voor en bekijkt samen met jou of jullie welke hulp op dat moment in tijd het belangrijkste is voor jouw bedrijf.

Wie is jouw coach?

Jouw team en ondernemers coach is Berend van den Berge. Hij heeft veel ervaring met het coachen en begeleiden van project teams en scrum teams. Daarnaast haalt hij zijn passie uit het laten (her)vinden van de passie in de individuele coachee en deze zodoende in de gewenste flow te laten komen.

Coaching is bij Berend zakelijk en gericht op de mens. “Vaak lukt het de coachee pas samen met een coach om de passie te hervinden en daarna in zijn of haar eigen kracht te gaan staan. Als we dat samen weten te bereiken dan is dat geweldig!”.

Berend is opgeleid en gecertificeerd als NLP Master Practitioner en heeft daarmee alle tools in huis om van coaching een succes te maken zonder zweverig te worden.

Als basis heeft Berend een opleiding tot ingenieur genoten aan de Technische Universiteit in Eindhoven (TU/e) en heeft vervolgens de technische nadruk verlegd richting psychologie om uit te komen op het randgebied tussen de techniek en de gebruiker, waarbij de gebruiker centraal staat (User Experience, Human Technology Interaction). In parallel heeft Berend een minor gevolgd bij Technische Bedrijfskunde en zich in zijn vrije tijd verdiept in het ondernemerschap.

Ondernemerschap zit Berend in het bloed. Al sinds de middelbare school heeft hij als freelancer websites gebouwd voor MKB in zijn omgeving, vele besturen gedaan. Na zijn studie heeft hij zijn carrière in loondienst gecombineerd met ondernemerschap en is zodoende thuis in beide gebieden. Dit biedt met name goede coaching kansen voor de coachee die twijfelt om de stap naar ondernemerschap te nemen en /of begeleiding nodig heeft in de eerste stappen na de start.

In zijn carrière heeft de focus steeds gelegen op het leiden en coachen van internationale teams in rollen als teamlead, Project leider en Scrum Master (veelal Engelstalig). Dit gebeurde voornamelijk in samenwerkingsverbanden met gecombineerde teams tussen Nederland, Roemenië, Tsjechië, Engeland en de VS.

Meerdere coaches en sparringpartners

Coaching is essentieel voor een goed functioneren. Top sporters weten allemaal dat ze niet zonder coach kunnen en daar kunnen we in ondernemerschap nog veel van leren. Berend heeft zelf ook meerdere coaches die hem bij staan in raad en daad op verschillende gebieden in zijn leven, met name voor het ondernemerschap. Berend: “Zonder coach kom je nergens, iedereen heeft meerdere coaches en sparringpartners nodig om te kunnen groeien en te worden uitgedaagd in iedere fase van jouw ontwikkeling..”.

Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact op en gun jezelf de verdere groei. De beste investering blijft een investering in jezelf.


Bel nu: 088 - 2327 000 of mail je vraag naar office@BearCrowd.nl

Vrijblijvend gesprek

Bespreek geheel kostenloos jouw coachingsvraag in een intake gesprek en kom er zo achter of onze methoden passen bij jouw vraag. Samen bekijken hoe we elkaar optimaal van dienst kunnen zijn.

Coaching is altijd maatwerk, en we doen er alles aan om jou alles eruit te laten halen.


Bel nu: 088 - 2327 000 of mail je vraag naar office@BearCrowd.nl