Bear Crowd B.V. is specialist in financieringen via crowdfunding en subsidies en verzorgt uw volledige proces van:

  • Crowdfunding: van opzetten van de crowdfunding actie, marketing, volschrijven van het bedrag, uitvoering en aflossing.
  • Subsidie: van subsidie scan, aanvraag en verantwoording.

Win-Win
Win-win is het belangrijkste aspect in onze projecten, waarbij we samen als een team geweldige projecten willen realiseren. We streven er hierbij naar om projecten – die vaak zijn voorbehouden aan professionele investeerders – geschikt en beschikbaar te maken voor onze community. Wij verzorgen subsidieaanvragen zodat de ondernemer gefocust kan blijven op zijn business.

De win-win uit zich in een interessant verwacht rendement en kans voor de investeerder om te leren van professionele ontwikkelaars, via mooie projecten aangeboden via ons platform, uitgevoerd door een ontwikkelaar met een team van specialisten, resulterend in een nieuw thuis voor een bedrijf of familie.

Team van professionals
Het crowdfunding platform vormt de basis in onze werkzaamheden waarbij we nauw samenwerken met Crowdpartners en Crowdbricks. Tevens staan we open voor professionals die het geheel versterken.

Bear Crowd en haar partners zijn allen vastgoedinvesteerders en of ontwikkelaars en zijn succesvolle ondernemers. Wij werken met passie, en zijn uitermate gemotiveerd om projecten te realiseren op basis van win-win met alle betrokkenen en herkennen deze visie in onze partners.

Risico versus zekerheden
Professionele investeringen bieden mooie rendementen in combinatie met een hoger risico. Via zorgvuldige selectie door Bear Crowd en door het stellen van zekerheden worden de risico’s gemanaged. Zekerheden kunnen onder meer bestaan uit: Eerste Hypotheekrecht, Verpanding van de huurpenningen en door een goede balans tussen lening en marktwaarde (Loan to value).

Kunnen wij iets voor elkaar betekenen?
Vrijblijvend kennismaken of bespreken wat de financieringsmogelijkheden zijn voor uw project?


Bel nu: 088 - 2327 000 of mail je vraag naar office@BearCrowd.nl