Via Bear Crowd krijg jij toegang tot professionele deals, leer je van professionals

Zoek jij een weg naar Financiele vrijheid? Wil jij jouw geld voor je laten werken? Wil jij een Passief inkomen?

Via BEAR Crowd krijg jij toegang tot gescreende professionele deals, investeer je vanuit thuis en laat je jouw geld voor jou werken.

Instappen kan al vanaf 100,- euro (drempel verschilt per project) en risico’s worden zoveel mogelijk afgedekt middels zekerheden.

Waarom investeren via Bear Crowd?

 • Rendementen van 5% of meer op je inleg
 • Investeer vanaf € 100,- (project afhankelijk)
 • Leer van de professionals
 • Spreiding van risico
 • Bereik Financiele vrijheid (Financial Freedom)
 • Creeer cashflow en participeer in winstdelingen
 • Groei jouw Portfolio
 • Creëer een passief inkomen
 • Risico beheer via zekerheden
 • Wij doen al het werk

Investeer met minimale inleg

Het inleg bedrag wordt zo laag mogelijk gehouden. Zo houdt Bear Crowd de investeringen toegankelijk voor iedereen en is het voor iedereen mogelijk om risico te spreiden.

Professionele deals

Bear Crowd stelt professionele deals beschikbaar aan de crowd. Deze investeringen waren voorheen voorbehouden aan professionele beleggers en particuliere vermogenden met mogelijkheid om een hoge inleg te doen. Via het platform investeer je gemakkelijk, met relatief lage inleg, spreiding en groei je zo je portfolio.

Hoge rendementen

Vergeleken met de huidige rentestanden zijn rendementen al snel hoog te noemen. Op het Bear Crowd platform is het minimale rendement 5 % (50 keer meer, dan de gangbare 0,1 % op een spaarrekening), maar we streven naar rendementen die nog veel hoger liggen.

De hoge rendementen bereiken we een sterk netwerk van professionals. Onze partners hebben de juiste contacten en licenties om vastgoed met flinke kortingen aan te schaffen, we focussen op ontwikkelprojecten met grote potentie en zodoende kunnen we delen in de winst. Win-Win is voor Bear Crowd essentieel.

Win-Win

Bear Crowd projecten kenmerken zich door hun Win-Win karakter. Bear Crowd gelooft in overvloed (Engels: “abundancy”). Er is genoeg voor iedereen en een goede deal betaalt zichzelf terug.

Het mooiste aan vastgoed is dat de eindgebruiker een thuis heeft voor gezin of bedrijf. Met samenwerken kunnen wij dit realiseren. In een goede deal is goede samenwerking vereist van onder meer:
Ontwikkelaar,  aannemer, makelaar, financieringsplatform, architect, notaris, etc.

Van alle deelnemende partijen verwacht Bear Crowd commitment om het project te laten slagen, waarvoor in ruil een Win-Win ontstaat voor iedere deelnemer.

Screening

Een project dient te passen binnen het Bear Crowd portfolio. De volgende kenmerken in projecten vinden wij interessant:

 • Financiering / Her-financiering van een bestaand beleggingsproject
 • Aanschaf van vastgoed en renovatie bedoeld voor verkoop of verhuur,
 • Ontwikkeling / Her-ontwikkeling

Bear Crowd focust zich op de Europese markt en met name op vastgoed in Groot Brittannie (UK) en Nederland.

Als een project binnne Bear Crowd voert altijd een

Alvorens een project gepubliceerd wordt, vind een screening plaats door een onafhankelijke partij.

Zekerheden

Investeren neemt risico met zich mee.
Bear Crowd doet er alles aan om dit voor de investeerder te minimaliseren middels zekerheden:

Jouw investering heeft altijd een onderliggende waarde.

Net zoals banken bij de hypotheek van jouw eigen huis dit als zekerheid stellen (een huis wordt verkocht indien je de hypotheek niet kan opbrengen), zo stelt Bear Crowd zekerheden om de gelden van de investeerders zo goed mogelijk te beschermen. Ingezette zekerheden zijn “Eerste hypotheekrecht” op het betreffende vastgoed object. Andere mogelijkheden zijn persoonlijke zekerheden op de ontwikkelaar, of eerste hypotheekrechten op andere panden of bezittingen van de ontwikkelaar.

Vastgoed is relatief waardevast, zolang de aanschafprijs maar goed is (you make money when you buy).  Een belangrijk criterium voor een project is de eigen inbreng bij een project. Bear Crowd focust bij voorkeur op projecten met een maximum financiering van 70% ten opzichte van de marktwaarde. Tesamen met een goede aanschafprijs (onder de marktwaarde) wordt een buffer gecreëerd om zo risico’s coor de gelden van de investeerders te minimaliseren. Per project worden de risico’s geschetst zodat een investeerder weloverwogen de beslissing kan maken om in te stappen.

Portfolio overzicht

Ons Dashboard biedt altijd een helder overzicht van uw investeringen via Bear Crowd, zodat je altijd de status van de investeringen, betalingen en aflossingen kan volgen.

Investeren – Het proces

Investeren gaat in drie eenvoudige stappen.
 1. Meld je gratis aan als investeerder

Krijg vrijblijvend volledige toegang tot investeerdersinformatie en vervolg hier jouw pad op weg naar financiële vrijheid.

De door jou verstrekte gegevens worden geverifieerd conform de eisen van de AFM. We zijn namelijk wettelijk vereist om jouw identiteit na te gaan en daarmee te voldoen aan de WwFT, ofwel Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme.

2. Bekijk de projecten, de projectinformatie en investeer

3. Wees investeerder bij een of meerdere projecten, leer gaandeweg en ontvang jouw rendementen