Lening aanvragen

Financiering nodig voor jouw project?

Het financieringsproces bestaat uit drie stappen.

  1. Project screening en voorbereiding
  2. Publicatie en promotie van het project
  3. Verstrekking van Financiering

Leer hieronder meer over deze stappen.
Kennismaken? Meer weten? Project aanmelden?


Bel nu: 088 - 2327 000 of mail je vraag naar office@BearCrowd.nl

Project screening en voorbereiding

Een project kan binnen enkele minuten worden aangemeld via onze site (zie bovenaan deze pagina) of door contact met ons op te nemen via telefoon of per email. Binnen drie werkdagen krijgt u van ons te horen of het project binnen het profiel van BEAR Crowd past. Vervolgens zullen wij vragen om aanvullende informatie voor de officiele screening van het project. een screening kan vaak binnen één a twee weken worden afgerond, daarna weten we of het project doorgezet kan worden. Eventuele details worden hierbij in samenwerking afgestemd op uw wensen en onze mogelijkheden.

Bij positief resultaat van de screening wordt de documentatie voorbereid voor de marketing en fundraising tijdens de financieringsperiode. Details worden met u afgestemd alvorens het project daadwerkelijk gepubliceerd wordt.

Publicatie en promotie van het project

De tweede fase betreft het promoten van het project. Dit omvat marketing en communicatie om het project onder de aandacht te brengen van de Crowd en hen de mogelijkheid te bieden te investeren in het project.

Verstrekking van Financiering

Indien het het project volledig gefinancierd is en aan eventueel afgesproken aanvullende voorwaarden is voldaan, worden de zekerheden vastgelegd (hypotheekrecht vastgelegd) en contracten ondertekend. Vervolgens wordt de financiering voor uw vastgoedproject verstrekt.

Project aanmelden

Klik hier en meld vrijblijvend een project aan of neem contact met ons op.