Onze Missie

Bear Crowd’s missie is het samen realiseren van succesvolle Win-Win Projecten

Waarom?

Wij zien geld allereerst als katalysator om geweldige projecten te realiseren. De revenuen die daaruit volgen als bijproduct, stellen ons in staat om dit oneindig vaak te herhalen.

Veel van onze klanten hebben hun ogen geopend na het lezen van de boeken van Robert Kiyosaki. Met name Rich dad, Poor Dad (ofwel Rijke pa, Arme pa) stimuleert de lezers het nastreven van financiële vrijheid. Vastgoed crowdfunding sluit daarbij nauw aan en ontsluit professionele deals (opportunities) ook voor niet-professionele investeerders en maakt deze zelfs laagdrempelig.

Hoe?

Bij Bear Crowd betekent delen hetzelfde als vermenigvuldigen en we zien dit als essentieel in elke samenwerking die wij aangaan. Wij focussen ons altijd op lange termijn relaties met onze geldvragers, investeerders en partners. Dit maakt het mogelijk om samen te groeien, een win-win te realiseren voor iedereen en iedereen te motiveren om zich in te zetten op het succesvol afronden van alle projecten.

Wat?

Bear Crowd brengt samen met haar partners geldvragers en investeerders bij elkaar en kan het proces van twee kanten begeleiden en ondersteunen. De projecten worden zorgvuldig gescreend en eventuele risico’s worden zoveel mogelijk geïdentificeerd en afgedekt middels zekerheden. Dit resulteert in succesvolle projecten waarbij alle partijen meeprofiteren van het succes.

Win-Win betekent voor Bear Crowd dat de investeerders hun rendement ontvangen en de geldvragers een succesvol project realiseren en daarnaast alle andere stakeholders kunnen meeprofiteren (o.a. makelaar, architect, aannemer, en onderaannemers). Als iedereen meedeelt, is iedereen gemotiveerd en is de kans op een succesvol project significant groter.


Bel nu: 088 - 2327 000 of mail je vraag naar office@BearCrowd.nl