Komt jouw bedrijf ook in aanmerking voor EIA?

Voor ondernemers die willen investeren in energiebesparende technieken en duurzame energie in hun bedrijf, levert

De EIA (Energie InvesteringsAftrek) levert een fiscaal voordeel op voor ondernemers die willen investeren in duurzame energie en in energiebesparende technieken voor hun bedrijf. Dit levert naast een besparing van de energiekosten tevens een verlaging van de inkomsten- of vennootschapsbelasting op. Dubbel voordeel dus.

Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden.


Bel nu: 088 - 2327 000 of mail je vraag naar office@BearCrowd.nl

Duurzame energie en Energiebesparing

De overheid heeft € 147 miljoen euro beschikbaar gesteld in 2019 voor het stimuleren van duurzame energie en energiebesparing. Om in aanmerking te komen voor subsidie dienen voorgenomen investeringen (denk aan bedrijfsgebouwen, processen, transportmiddelen, duurzame energie en energieadvies) op de Energielijst 2019 te staan. Maakt u gebruik van middelen die niet op de Energielijst staan, maar wel voldoen aan de energieprestatie eisen, dan kunnen deze mogelijk gezien worden als generiek en zodoende toch nog voor een EIA aanvraag in aanmerking komen. Bear Crowd kan dit voor u onderzoeken.

EIA aanvraag

Een EIA aanvraag kan het hele jaar door worden ingediend, maar dient binnen drie maanden na de daadwerkelijke investering worden ingediend bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Uw voordeel bij aanschaf van een bedrijfsmiddel van minimaal 2.500 euro is dat 45% extra in mindering mag worden gebracht op de fiscale winst naast de gebruikelijke afschrijving.

Bear Crowd informeert u graag over de subsidiemogelijkheden van de Energie InvesteringsAftrek voor uw organisatie.

Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden.


Bel nu: 088 - 2327 000 of mail je vraag naar office@BearCrowd.nl